Energetische massage

Een ontspanningsmoment met helende functies op geestelijk en/of lichamelijk gebied.

Ik werk in je energieveld en aan je lichaam. Elke sessie is persoonlijk en voor iedereen zal het andere onderdelen bevatten. Ik maak o.a. gebruik van stemvorken (trillingsverhogend/verlagend) op pijnpunten. Dit is vergelijkbaar met dry needling, maar dan óp de spier in plaats van in de spier. Ook werk ik met een biotensor (soort pendel) en soms is een tarot of inzichtenkaartlegging van belang.

Ik breng je weer in contact met je zelfgenezend vermogen, zodat jijzelf een groot aandeel in je genezing hebt. Een samenwerking dus!

Welke klachten kan ik hiermee verhelpen?
– Pijnlijke spieren en/of gewrichten
– Klachten door bijv. frozen shoulder, slijmbeursontsteking, tennis- of golfarm
– Geestelijke klachten
– Laag in energie
– Burn out
– Gedragsproblemen als bijv. ADHD, ADD, PDD NOS
– Hooggevoeligheid
– Hoofdpijn
– Overgangsklachten

 

Wat klanten vinden van de energetische massage...

Reumatische pijn (Maja de Jong-Herder)
Na elke behandeling trekken de reumatische pijnen als het ware mijn vingertoppen uit. Alles wat pijnlijk was en waar je niet aan mocht komen, is na een energetische behandeling in combinatie met massage, weer voor een paar dagen pijnvrij. Een wonder voor mij, ik kom graag elke 2 weken hiervoor terug!

Op een dag verwees ze me naar een collega, die beter zou zijn voor een bepaalde pijnbehandeling. Maar ik mailde haar dat ze zichzelf onderschatte: zij had mij al van de pijn afgeholpen! Rineke heeft een paar geweldige, weldadige handen!

~

Spanningsklachten (Hesther Selbeck)
Rineke is goed in staat om een diepe ontspanning in je lijf je creëren. Ze voelt precies waar de knelpunten zitten en doet dit op een fijne en veilige manier. Ze verstaat haar vak! Ik verwijs graag cliënten door met spanningsklachten en of bij hevige gebeurtenissen die mensen stress opleveren; zoals relatieproblemen of kinderen met gedragsproblemen. In combinatie met systeemtherapie is een massage bij Rineke een waardevolle aanvulling.