praktijk-artemis-energetische-massage

Prijs

 • 60 minuten € 50,00
 • 90 minuten € 75,00

Openingstijden

 • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Energetische massage

Deze behandeling is mijn kracht. Op deze manier kunnen we pijnklachten te lijf gaan. Door in te tunen op de levensenergie om ons heen, zorgen we er samen voor dat je lichaam en geest zich weer voorziet van de juiste trillingsfrequenties. Hierdoor vermindert of verdwijnt je klacht. Ik breng je weer in contact met je zelfgenezend vermogen, zodat jijzelf dus een groot aandeel in je genezing hebt.

Door het werken met jouw energie, wordt er een balans hersteld en wordt je spierspanning op het juiste niveau gebracht. Als massage eerst als pijnlijk wordt ervaren, zul je merken dat de pijn na de energetische behandeling veel minder of zelfs is verdwenen. Samen werken we aan een gezonde geest in een gezond lijf.

Klantervaring

 • Rineke is goed in staat om een diepe ontspanning in je lijf je creëren. Ze voelt precies waar de knelpunten zitten en doet dit op een fijne en veilige manier. Ze verstaat haar vak! Ik verwijs graag cliënten door met spanningsklachten en of bij hevige gebeurtenissen die mensen stress opleveren; zoals relatieproblemen of kinderen met gedragsproblemen. In combinatie met systeemtherapie is een massage bij Rineke een waardevolle aanvulling.

  Hesther Selbeck
 • Na elke behandeling trekken de reumatische pijnen als het ware mijn vingertoppen uit. Alles wat pijnlijk was en waar je niet aan mocht komen, is na een energetische behandeling in combinatie met massage, weer voor een paar dagen pijnvrij. Een wonder voor mij, ik kom graag elke 2 weken hiervoor terug!

  Hennie
 • Op een dag verwees ze me naar een collega, die beter zou zijn voor een bepaalde pijnbehandeling. Maar ik mailde haar dat ze zichzelf onderschatte: zij had mij al van de pijn afgeholpen! Rineke heeft een paar geweldige, weldadige handen!

  Maja de Jong-Herder

Start typing and press Enter to search