Healing en Herverbinding

Dit is een onderdeel van mijn energetische massage maar kan ook als losstaande sessie ervaren worden. Deze behandeling is gebaseerd op The Reconnection van dr. Eric Pearl.

Wanneer kies je voor een Healing en Herverbinding?

Als je vage klachten hebt waar je geen naam aan kunt geven; als je spier- of gewrichtsklachten hebt waarmee je bij de fysiotherapeut niet meer verder komt; bij geestelijke klachten of om even alles weer eens op een rijtje te zetten (je eigen kracht aan te boren); burn-out, add, adhd, pddnos, alles waarmee je in het reguliere circuit niet verder komt.

Als behandelaar kan ik nooit tevoren beloven dat je klachten voorbij zijn na 1 tot 3 healingsessies. Wat ik wel kan beloven is dat je er sterker uitkomt, meer in contact met je eigen kracht en meer in verbinding met de energie van het universum. En vaak zijn de klachten verminderd. En soms zijn de klachten weg. En soms krijg je toegang tot iets, gebeurt er iets wat je niet had verwacht.

Tijdens een behandeling ligt de client -geheel gekleed- op een behandeltafel op de rug, zodat alle ledematen vrij kunnen bewegen. Een healingsessie duurt ca. 45 minuten, 1 tot 3 sessies wordt aanbevolen.

Je kunt bij deze healingvorm ook een verdere stap maken: een initiatie.