ENERGETISCHE MASSAGE
ENERGETISCHE MASSAGE

Door energetische healing te combineren met massage, werken we samen aan een gezondere lichaam en geest. Bij de massage tunen we in op de juiste trillingsfrequentie zodat alles weer in balans komt.

ONTSPANNINGSMASSAGE
ONTSPANNINGSMASSAGE

30, 60 of 90 minuten genieten van een weldadige massage met warme olie. Uiteraard krijgen eventuele pijnzones extra aandacht. Voor herhalingsbezoeken bij klachten, is de 30 min. behandeling heel geschikt.

ZWANGERSCHAPMASSAGE
ZWANGERSCHAPMASSAGE

Extra aandacht voor een lichaam dat heel anders voelt en reageert dan “normaal”. Je balans is anders, je houding verandert en je spieren proberen te compenseren. En natuurlijk is er aandacht voor de buik en diegene die erin zit!

REFLEXZONE MASSAGE
REFLEXZONE MASSAGE

Door de reflexpunten in hand of voet, die corresponderen met je organen/lichaamsdelen, aan te drukken en te masseren krijg je in feite een complete lichaamsmassage.

HOT STONE MASSAGE
HOT STONE MASSAGE

Door de warme basaltstenen waarmee wordt gewerkt, ervaar je een diepe ontspanning. Speciaal geschikt voor reumatische klachten. Heerlijk in de koudere dagen van het jaar!

CELTIC EXPERIENCE
CELTIC EXPERIENCE

Een stevige, vitaliserende massage met de Keltische gedachte van eenheid met natuur en eenheid met jezelf. Na afloop bruis je weer, voel je je weerbaarder en neem je nieuwe inzichten mee naar huis.

PARAFFINEBAD
PARAFFINEBAD

Een extra verzorging van hand- of voet.
Te boeken na bijvoorbeeld een hand- of voetreflex massage.
Heel fijn in de wintertijd!

Pakking voor  Gewrichtsproblemen
Pakking voor Gewrichtsproblemen

De klachtgebieden worden ingesmeerd met een mengsel van o.a. klei, gedroogde kruiden en etherische oliën om de pijn en stijfheid uit gewrichten te trekken, die als gevolg van bijvoorbeeld artritis/artrose zijn ontstaan.

Start typing and press Enter to search