Initiatie als Healer & Herverbinder

Met deze initiatie verbinden we ons met nieuwe lijnen en punten op en om ons lichaam heen, die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing.

Ooit waren wij verbonden door deze meridiaanlijnen met het raster dat rond de aarde aanwezig is. Het doel daarvan was om ons lichaam te verbinden met een groter netwerk en uiteindelijk met het Universum. Door de verandering door de eeuwen heen, door de vele impulsen en andere leefwijzen, heeft de mens zich “beschermd” door meer afstand te nemen en is de verbinding verbroken.

Tijdens deze initiatie worden we min of meer “ge-update”, zodat we toegankelijk zijn voor de unieke trillingsniveaus en frequenties die onze genezing bevorderen en uiteindelijk onze evolutie. Tevens worden DNA strengen opnieuw verbonden.

Wanneer kies je voor een initiatie?

Dit kan natuurlijk diverse redenen hebben. Het kan een persoonlijk ontwikkelingsproces zijn, waarbij je na 1 of meer healingsessies het gevoel hebt dat je meer wilt, meer betrokken wilt zijn, meer verbonden wilt zijn.

Het kan ook zijn dat je zelf aan de slag wilt als Healer & Herverbinder. Of dat je verdieping wilt voor je verdergaat op je spirituele pad, je inzichten verhogen, je wilt focussen. Dan raad ik je mijn totaalpakket aan, welke binnen 9 dagen voltooid dient te worden.

Bestaande uit:

  • een healingsessie        € 65,=
  • deel 1 van de initiatie € 90,=
  • deel 2 van de initiatie € 33,30

De 3×3 in het bedrag heeft uiteraard een diepere betekenis, evenals de termijn binnen 9 dagen (3×3).  Het is het getal van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het zorgt energetisch voor de overdracht en de uitwisseling.