Welkom bij Artemis, Praktijk voor Ontspanning en Welzijn

Hallo, mijn naam is Rineke Zaal.

Ik ben mijn praktijk in 2006 begonnen met de intentie om mensen te laten voelen, het belang te leren kennen van het gevoel ontspanning te brengen in lichaam en geest.  Deze intentie en overtuiging zet zich nog steeds voort in alle door de jaren heen ontwikkelde kennis en technieken.  De behoefte om mensen niet alleen te laten ontspannen maar ook daadwerkelijk van klachten af te helpen is groot en wordt steeds groter.

Het energetische werk heeft mijn grote aandacht en liefde. In de behandelingen die ik geef, zet ik jouw zelfgenezend vermogen weer “aan”, je doet zelf de rest. In de workshops die ik geef, laat ik je zien en voelen hoe je gebruik kunt maken van wat van nature al voor ons mensen klaarligt.

Door gehoor te geven aan mijn gevoel,  blijf ik me ontwikkelen in mijn creativiteit en dat uit zich in nieuwe behandelingen of combinaties die bijzondere resultaten blijken te hebben. Dit is een voortdurende trigger en houdt het vak boeiend!

praktijk-artemis-rineke-zaal

Ik handhaaf de regel dat gemaakte afspraken kosteloos kunnen worden afgezegd maximaal 48 uur voor de afspraakdatum.  Bij afspraken  binnen 48 uur of bij vergeten afspraken worden de kosten van de betreffende behandeling doorberekend.

Ik werk in mijn praktijk met 100% natuurzuivere oliën en kan ook een olie voor je op maat maken.

Ik ben een professionele massagetherapeut, mijn behandelingen hebben niets te maken met erotiek/seks.

Start typing and press Enter to search