rineke

Prijs

  • 3 sessies á € 50,= per keer, in 3 aaneengesloten weken te behandelen

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Pakking voor gewrichtsproblemen

Deze pakking heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen met artritis/artrose/reumatische klachten aan de gewrichten. Vaak heb je op een bepaalde plek de meeste klachten, bijvoorbeeld handen of voeten. Maar ook schouders, knieen en heupen kunnen worden behandeld.

De behandeling bestaat uit 3 sessies, die in 3 aaneengesloten weken dienen te worden uitgevoerd. Het pijnlijke deel wordt ingesmeerd met de substanstie die bestaat uit klei, olie, diverse kruiden, etherische oliën en enkele andere toevoegingen. Alles hypo allergeen en natuurlijk zijn de exacte bestanddelen bij mij op te vragen.

De pakking laten we vervolgens een half uur intrekken, zodat het zijn werk kan doen. Door dit minimaal 3x te herhalen, bereiken we het hoogste resultaat. Mochten de klachten zeer heftig of al heel langdurend zijn, kan het zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn.

Deze behandeling is door meerdere personen getest en heeft als resultaat meer soepelheid in de gewrichten en verzachting.

Klantervaring

  • Rineke is goed in staat om een diepe ontspanning in je lijf je creëren. Ze voelt precies waar de knelpunten zitten en doet dit op een fijne en veilige manier. Ze verstaat haar vak! Ik verwijs graag cliënten door met spanningsklachten en of bij hevige gebeurtenissen die mensen stress opleveren; zoals relatieproblemen of kinderen met gedragsproblemen. In combinatie met systeemtherapie is een massage bij Rineke een waardevolle aanvulling.

    Hesther Selbeck

Start typing and press Enter to search