praktijk-artemis-the-reconnection

Waarom zou je kiezen voor een reconnective healing?

Als je vage klachten hebt waar je geen naam aan kunt geven; als je spier- of gewrichtsklachten hebt waarmee je bij de fysiotherapeut niet meer verder komt; bij geestelijke klachten of om even alles weer eens op een rijtje te zetten (je eigen kracht aan te boren); alles waarmee je in het reguliere circuit niet verder komt.

Als practitioner kan ik nooit tevoren beloven dat je klachten voorbij zijn na 1 tot 3 healingsessies. Wat ik wel kan beloven is dat je er sterker uitkomt, meer in contact met je eigen kracht en meer in verbinding met de energie van het universum. En vaak zijn de klachten verminderd. En soms zijn de klachten weg. Dat is prachtig om te ervaren.

Tijdens een behandeling ligt de client -geheel gekleed- op een behandeltafel op de rug, zodat alle ledematen vrij kunnen bewegen. Een healingsessie duurt ca. 45 – 60 minuten, 1 tot 3 sessies wordt aanbevolen.

Prijs

  • € 50,00 per sessie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Reconnective Healing

“Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

De bijzondere Reconnective Healing® is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Het levensverhaal van Eric Pearl is op zijn minst zeer ongewoon te noemen. Hij heeft een goed lopende chiropractor praktijk in Los Angeles opgegeven om met zijn team de wereld over te reizen om zoveel mogelijk mensen in kennis te stellen van deze nieuwe manier van energetische healing. De healing overkwam hem “per ongeluk”.

Tijdens zijn werk gebeurde er bij een aantal van zijn clienten ineens “meer” dan wat normaal gebeurt. Verschillende mensen namen bijzondere dingen waar en hierna vertelden ze over wonderbaarlijke genezingen van diverse aard.  Eric heeft de  belangstelling opgewekt van de wetenschap, werkt ook nauw samen met o.a. de universiteitsziekenhuizen van Miami en Arizona. Omdat mensen altijd naar een verklaring zoeken, altijd keiharde bewijzen willen, is deze stap heel belangrijk. Aantoonbare bewijzen van energetisch werk!

Reconnective Healing®

Een verklaring hoe het kan is er niet, maar dat er iets verandert en gebeurt tijdens een reconnective healingsessie staat vast, het is Echt! Deze healing is niet vergelijkbaar met andere al bestaande vormen van energetische healing. Het is afgesteld op de energiefrequenties van deze en de komende tijd. Het herverbindt – “re-connects” ons met trillingsfrequenties, waarvan we ons niet bewust waren dat we ze hadden en dat we ze nodig hebben. Het brengt ook de energietriling weer in balans, zodat je lichaam weer beter zelf in staat is te herstellen, wat we van nature allemaal kunnen.

praktijk-artemis-reconnective-healing

Klantervaring

  • Mijn 1e ervaring was ongelooflijk. Die eeuwig pijnlijke plek in mijn schouder heb jij als sneeuw in de zon laten verdwijnen en het is niet meer terug gekomen.

    Natascha Brink

Start typing and press Enter to search