Waarom zou je kiezen voor een Healing & Herverbinding?

Als je vage klachten hebt waar je geen naam aan kunt geven; als je spier- of gewrichtsklachten hebt waarmee je bij de fysiotherapeut niet meer verder komt; bij geestelijke klachten of om even alles weer eens op een rijtje te zetten (je eigen kracht aan te boren); alles waarmee je in het reguliere circuit niet verder komt.

Als practitioner kan ik nooit tevoren beloven dat je klachten voorbij zijn na 1 tot 3 healingsessies. Wat ik wel kan beloven is dat je er sterker uitkomt, meer in contact met je eigen kracht en meer in verbinding met de energie van het universum. En vaak zijn de klachten verminderd. En soms zijn de klachten weg. En soms krijg je toegang tot iets, gebeurt er iets wat je niet had verwacht.

Tijdens een behandeling ligt de client -geheel gekleed- op een behandeltafel op de rug, zodat alle ledematen vrij kunnen bewegen. Een healingsessie duurt ca. 45 – 60 minuten, 1 tot 3 sessies wordt aanbevolen.

Prijs

  • € 50,00 per sessie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Reconnective Healing

“Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Mijn Healing en Herverbinding is gebaseerd op en geinspireerd door de Reconnective Healing van Dr. Eric Pearl uit Los Angeles. De quote hierboven is van hem. Zijn boek is een aanrader en een verheldering en zijn seminars hebben mijn leven veranderd.

Toch heb ik ervoor gekozen mijn eigen weg hierin te vinden. Zoals wel vaker bij amerikaanse principes, het wordt allemaal erg groot, erg veel en vooral ook erg duur. En dat hoeft naar mijn mening niet zo te zijn, maar dat zal mijn nuchtere, hollandse instelling zijn.

Wat Eric Pearl heeft weten te bereiken, is het doordringen in de medische wetenschap. Hij werkt  nauw samen met o.a. de universiteitsziekenhuizen van Miami en Arizona. Omdat mensen altijd naar een verklaring zoeken, altijd keiharde bewijzen willen, is deze stap heel belangrijk. Aantoonbare bewijzen van energetisch werk!

Een verklaring HOE het kan is er (nog) niet, maar dat er iets verandert en gebeurt tijdens een herverbindende healingsessie staat vast, het is Echt! Deze healing is afgesteld op de energiefrequenties van deze en de komende tijd. Het herverbindt ons met trillingsfrequenties, waarvan we ons niet bewust waren dat we ze hadden en dat we ze nodig hebben. Het brengt ook de energietriling weer in balans, zodat je lichaam weer beter zelf in staat is te herstellen, wat we van nature allemaal kunnen.

praktijk-artemis-reconnective-healing

Klantervaring

Start typing and press Enter to search