praktijk-artemis-persoonlijke-reconnectie

De Persoonlijke Reconnectie

De Persoonlijke Reconnectie® verbindt ons met nieuwe “axiatonale” lijnen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing en uiteindelijk onze evolutie. Ooit waren wij verbonden door deze axiatonale (meridiaan)lijnen met het raster dat rond de aarde aanwezig is. Het doel daarvan was om ons lichaam te verbinden met een groter netwerk en uiteindelijk met het Universum. Door de verandering door de eeuwen heen, door de vele impulsen en andere leefwijzen, heeft de mens zich “beschermd” door meer afstand te nemen en is de verbinding verbroken.

Tijdens deze Persoonlijk Reconnectie® worden nieuwe punten en lijnen aangebracht, zodat we toegankelijk zijn voor de unieke trillingsniveaus en frequenties die onze genezing bevorderen en uiteindelijk onze evolutie. Tevens worden DNA strengen opnieuw verbonden.

Wanneer kies je voor de Persoonlijke Reconnectie?

Dit kan natuurlijk diverse redenen hebben. Het kan een persoonlijk ontwikkelingsproces zijn, waarbij je na 1 of meer healingsessies het gevoel hebt dat je meer wilt, meer betrokken wilt zijn, meer verbonden wilt zijn. Het kan ook zijn dat je zelf aan de slag wilt als healing practitioner. Als dit zo is, dan moet je deze persoonlijke reconnectie ondergaan hebben, voor je de seminars van Eric Pearl gaat volgen. Als dit eenmaal je pad blijkt te zijn, dan ga je door, dan is er geen stoppen meer mogelijk!

De Persoonlijke Reconnectie wordt gepland op 2 achtereenvolgende dagen, elke sessie duurt ca. 60 minuten.

Tijdens het seminar van november 2009 in Amsterdam dat ik heb mogen ervaren en waar theorie en praktijk zich afwisselen (praktijk wil zeggen: kennis maken met het gevoel, er zijn geen regels en het zit in ieder mens!!), waren er practitioners aanwezig uit alle delen van de wereld die hun verhalen deelden met de aanwezigen. De healings hebben ons  veel mooie dingen gebracht, een nieuwe manier om mensen dichter bij zichzelf te brengen onder anderen en dat is wat de wereld op dit moment heel goed kan gebruiken! (Het gebeurt ook niet voor niets NU!)

Deze manier van healen werd al snel een tweede natuur  voor mij. Het werkt fantastisch en soms ook verrassend, omdat er een andere genezing plaats kan vinden dan waarvoor iemand in eerste instantie is gekomen.

praktijk-artemis-eric-pearl

Wil je meer weten:

kijk op
www.thereconnection.nl

of lees het boek:

The Reconnection door dr. Eric Pearl.

Prijs

De kosten hiervan (voor de 2 sessies) bedragen € 333,00

Dit is een vastgesteld tarief, het bedrag is over de hele wereld gelijk (afhankelijk van de koers).  De 3×3 in het bedrag heeft uiteraard een diepere betekenis. Het is het getal van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het zorgt energetisch voor de overdracht en de uitwisseling.

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Start typing and press Enter to search