praktijk-artemis-persoonlijke-reconnectie

Initiatie als Healer & Herverbinder

Met deze initiatie verbinden we ons met nieuwe lijnen en punten op en om ons lichaam heen, die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing.

Ooit waren wij verbonden door deze meridiaanlijnen met het raster dat rond de aarde aanwezig is. Het doel daarvan was om ons lichaam te verbinden met een groter netwerk en uiteindelijk met het Universum. Door de verandering door de eeuwen heen, door de vele impulsen en andere leefwijzen, heeft de mens zich “beschermd” door meer afstand te nemen en is de verbinding verbroken.

Tijdens deze initiatie worden we min of meer “ge-update”, zodat we toegankelijk zijn voor de unieke trillingsniveaus en frequenties die onze genezing bevorderen en uiteindelijk onze evolutie. Tevens worden DNA strengen opnieuw verbonden.

Wanneer kies je voor de initiatie?

Dit kan natuurlijk diverse redenen hebben. Het kan een persoonlijk ontwikkelingsproces zijn, waarbij je na 1 of meer healingsessies het gevoel hebt dat je meer wilt, meer betrokken wilt zijn, meer verbonden wilt zijn.

Het kan ook zijn dat je zelf aan de slag wilt als Healer & Herverbinder. In dit geval bied ik je een totaalpakket aan voor het wereldwijd vastgestelde bedrag van dr. Eric Pearl.  Je betaalt dit bedrag bij een Reconnection-practitioner voor 2 sessies, waarna je geinitieerd bent.

Ik heb de waarde van het pakket verhoogd. Je ontvangt:

  •  1 healingsessie van ca. 60 minuten
  •  2 initiatiesessies van beiden ca. 60 minuten (op 2 achtereenvolgende dagen gepland)
  •  1 dagdeelcursus met handvaten hoe je kunt starten met je Healingwerk (herhalingen in groepsverband mogelijk)

Prijs

De kosten hiervan (zoals hierboven opgesomd) bedragen € 333,00

Dit is een vastgesteld tarief, het bedrag is over de hele wereld gelijk (afhankelijk van de koers).  De 3×3 in het bedrag heeft uiteraard een diepere betekenis. Het is het getal van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het zorgt energetisch voor de overdracht en de uitwisseling.

 

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Start typing and press Enter to search