Prijs

  • 90 minuten € 85,00

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur

Celtic Experience

Deze ervaring is geïnspireerd op de Keltische gedachte van eenheid met natuur, strijdend tegen de elementen,  bruisend en vol energie.

En dat is precies wat we met deze behandeling voor ogen hebben: je weerbaarheid groter maken, je bloedsdoorstroming bevorderen door een stevige massage, zodat je vitaal en met nieuwe inzichten naar huis toe gaat.

Naast een massage met behulp van warme stenen en waarbij we de triggerpoints en reflexpunten zullen behandelen, zul je ook de krachtige energie ondervinden van de vier elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Er wordt hierbij een bijzondere massageolie gebruikt, waar etherische oliën aan zijn toegevoegd die horen bij het vijfde element, Ether (ook wel het verbindingselement genoemd).

Voor de behandeling uit, wordt een inzichtskaart getrokken. Mogelijk heb je een speciale vraag, waar je de kaart gericht op trekt. Na afloop, na alle nieuwe ervaringen van de massage, wordt je kaart en desgewenst je vraag besproken.

Deze Celtic Experience is meer dan een massage op zich, het is een ervaring, zoals de naam al zegt.

Wanneer kies je voor een Celtic Experience?

  • Als je nieuwsgierig bent, van massage houdt en open staat voor nieuwe inzichten
  • Als je laag in je energie zit en daar geen directe aanleiding voor is
  • Als je zaken in je leven wilt afsluiten en verder wilt
  • Als je je onzeker voelt over bepaalde zaken
  • Als je een geestelijke en lichamelijke boost nodig hebt

Kortom: als je toe bent aan verandering van je huidige situatie, maak jezelf weerbaar en strijdbaar als de kelten en geef jezelf de Celtic Experience kado!

Klantervaring

  • Vanavond bij Rineke de Celtic Experience ervaren wat was dat heerlijk ! Toen ik binnenkwam mocht ik een stenenkring instappen die de 4 elementen (water, aarde, vuur en lucht) voorstelde, ik voelde meteen de energie die daar vrij kwam in de vorm van een soort kippenvel vanuit mijn nek, heel bijzonder ! Daarna begon de massage in combinatie met warme stenen, ook ging Rineke met een lekkere ruwe handdoek over rug, armen en benen wat de bloedsomloop goed bevordert. Ik voelde mij na afloop zo fris als een hoentje en kreeg ook nog een heerlijk kopje kruidenthee toe, waarbij de kaartlegging werd besproken die we voorafgaand aan de massage hadden neergelegd. Kortom : een aanrader !!

    Annemarie Meijering

Start typing and press Enter to search